Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον τόπο σας

Για να δείτε τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον τόπο σας (αυτές που είναι δηλωμένες ) και τις μετρήσεις που έχουν γίνει (όλες είναι πάντα εντός ορίων......) επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΕΕΑΕ (Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας) ΕΔΩ.


Η συγκεντρωτική κατάσταση κεραιών για τον Βόλο είναι ΕΔΩ.
Για να δείτε τις μετρήσεις που έχουν γίνει στη διεύθυνση που θέλετε πατήστε στην ημερομηνία




Δείτε τις μετρήσεις που έχουν γίνει στην Νεάπολη στο κτίριο Δ.Γ. ΜΠΛΕΤΣΑΣ οδός Τσαμαδού 7 με Καλλέργη, απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Τρύφωνος.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ

Περιγραφή σταθμούΚατόπιν αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας μας, διαπιστώθηκε ότι στην ταράτσα του 4όροφου κτηρίου επί των οδών Τσαμαδού 7 & Καλλέργη, στο Βόλο, βρίσκεται εγκατεστημένος σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι ο σταθμός βάσης της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε., αποτελείται από κεραιοδιατάξεις αναμετάδοσης κινητής τηλεφωνίας επί δύο ιστών ύψους 6 μέτρων περίπου έκαστος, εντός καλυμμάτων τύπου καμινάδας, οι οποίες λειτουργούν στις περιοχές συχνοτήτων 1800 και 2100 ΜΗz.
Φωτογραφίες
Πραγματοποιήθηκαν Μετρήσεις στα ακόλουθα σημεία περιμετρικά του σταθμού:
Σημείο 1Στην ταράτσα του 3όροφου κτηρίου επί της οδού Τσαμαδού 9, σε οριζόντια απόσταση 30 μέτρων περίπου νοτιοδυτικά από το σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας.
Σημείο 2Στην ταράτσα του 4όροφου κτηρίου επί της οδού Τσαμαδού 16, σε οριζόντια απόσταση 45 μέτρων περίπου βόρεια από το σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας.
Στο ιστόγραμμα παρουσιάζεται σε λογαριθμική κλίμακα η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου στα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις. Το απεικονιζόμενο όριο αντιστοιχεί στο «αυστηρότερο» όριο – αριθμητικά μικρότερο όριο – των περιοχών συχνοτήτων όπως παρουσιάζονται στο ακόλουθο διάγραμμα “πίτας”
Στο ιστόγραμμα παρουσιάζεται σε λογαριθμική κλίμακα η ένταση του μαγνητικού πεδίου στα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις. Το απεικονιζόμενο όριο αντιστοιχεί στο «αυστηρότερο» όριο – αριθμητικά μικρότερο όριο – των περιοχών συχνοτήτων όπως παρουσιάζονται στο ακόλουθο διάγραμμα “πίτας”
Στο ιστόγραμμα παρουσιάζεται σε λογαριθμική κλίμακα η πυκνότητα ισχύος στα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις. Το απεικονιζόμενο όριο αντιστοιχεί στο «αυστηρότερο» όριο – αριθμητικά μικρότερο όριο – των περιοχών συχνοτήτων όπως παρουσιάζονται στο ακόλουθο διάγραμμα “πίτας”
Στο διάγραμμα παρουσιάζεται ο λόγος έκθεσης της μετρούμενης τιμής της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (πυκνότητα ισχύος) στις φασματικές περιοχές του Πίνακα 3.1 για το σημείο μέτρησης 2 στο οποίο καταγράφηκε η μεγαλύτερη τιμή έντασης ηλεκτρικού πεδίου και ο αντίστοιχος συνολικός λόγος έκθεσης (τελευταία δεξιά στήλη) Το όριο του λόγου έκθεσης για κάθε φασματική περιοχή, καθώς και του συνολικού, είναι η τιμή 1.
Στο διάγραμμα παρουσιάζεται η ανάλυση της μετρούμενης πυκνότητας ισχύος σε φασματικές περιοχές στο σημείο μέτρησης 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου