Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση της νέας κεραίας στην Νεάπολη

Την τετάρτη 23 Απριλίου στις 6 το απόγευμα οι κάτοικοι της Νεάπολης συγκεντρώθηκαν στην οδό Νοταρά πίσω από το Supermarket Βερόπουλος. 
Διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE η οποία τοποθετήθηκε πρόσφατα στο κτίριο Νοταρά και Τομπάζη γωνία πάνω από την ξυλαποθήκη. 
Η κεραία αυτή λειτουργούσε και παλαιότερα στο ίδιο κτίριο και είχε απομακρυνθεί πριν λίγα χρόνια μετά από ενέργειες των κατοίκων.
Η αγανάκτησή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη για τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη του κτιρίου ο οποίος για να αυξήσει τον πλουτισμό του δεν δίστασε να εμπορευθεί για δεύτερη φορά την υγεία των συμπολιτών του.
Όλοι καταδίκασαν την κατάπτυστη ενεργεία του, να επιτρέψει στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να εγκαταστήσει παράνομη, καμουφλαρισμένη κεραία και να εκθέτει σε επικίνδυνη ακτινοβολία τους ανυποψίαστους συμπολίτες του.
Η συνοικία της Νεάπολης έχει μετατραπεί πλέων σε πάρκο κεραιών. Τα σπίτια μας δέχονται την θανατηφόρα ακτινοβολία από όλες της πλευρές. Από τις δυο κεραίες απέναντι από τον άγιο Τρύφωνα, την κεραία πίσω από τον Βερόπουλο, την κεραία στην Λαρίσης στο ύψος της Eurobank και ένας θεός ξέρει αν υπάρχει και άλλη καμουφλαρισμένη κεραία που δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμη. 
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει κίνδυνος να εκδηλωθεί καρκίνος σε όσους ζουν κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας και εκτίθενται μακροχρόνια στην ακτινοβολία.

Γείτονες ξυπνήστε, ενημερωθείτε γα την επικινδυνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, αντιδράστε, κινητοποιηθείτε, μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, προστατέψτε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας γιατί όταν ο καρκίνος χτυπήσει την πόρτα σας τότε θα είναι αργά.

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή