Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Νέος συναγερμός για τη Νεάπολη

Καινούρια κεραία κινητής τηλεφωνίας βγάζει τους κατοίκους στους δρόμους 
Νέος συναγερμός για τη Νεάπολη, σχεδόν ένα μήνα μετά τον ξεσηκωμό της συνοικίας, για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα τριώροφου απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.
Αυτή τη φορά τους κατοίκους της περιοχής ξεσηκώνει νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας που «ξεφύτρωσε» προ δεκαπενθημέρου σε ταράτσα διώροφης κατοικίας στην «καρδιά» της συνοικίας.
Οι κάτοικοι της Νεάπολης, δίνουν νέο αγωνιστικό ραντεβού, για τις 6 σήμερα το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Νεαπόλεως και Σκουφά, απέναντι από την κεραία που πρόσφατα ανακάλυψαν κάτοικοι της περιοχής.
Την ύπαρξη της κεραίας που επίσης είναι καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, κάτοικοι εντόπισαν πριν από δύο εβδομάδες.
«Προσπαθούν να κάνουν τη Νεάπολη… Αουσβιτς. Ζούμε μέσα στον καρκίνο. Οποιος έρχεται βάζει και μια κεραία στην πολύπαθη συνοικία μας», διαμαρτυρήθηκε ο κάτοικος της περιοχής, Χρήστος Ποζαπαλίδης.
Οπως ανέφερε, πρόκειται για μία ακόμη κεραία, που έρχεται να επιτείνει την κατάσταση στη Νεάπολη, που δεν περιλαμβάνει μόνο κατοικίες, αλλά τέσσερις σχολικές μονάδες, μία εκκλησία και μία παιδική χαρά.
Σημειώνεται ότι στα μέσα του περασμένου μήνα, κάτοικοι, επαγγελματίες και μαθητές της περιοχής, είχαν προχωρήσει σε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Είχαν μάλιστα καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της.
Οι κάτοικοι της Νεάπολης, ζητούν την άμεση απομάκρυνση όλων των επικίνδυνων -όπως λένε- για την υγεία τους, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Πηγή:Ταχυδρόμος
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε την θέση της κεραίας στον χάρτη ΕΔΩ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή