Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Βόλος: Αγανακτισμένοι κάτοικοι Αγ. Αναργύρων για κεραία λίγα μέτρα από τις εγκαταστάσεις της Αγ. Άννας


Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των Αγίων Αναργύρων για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία έκανε την εμφάνιση της εντελώς ξαφνικά, μέσα από μία καπνοδόχο, πριν από δύο ημέρες, στην ταράτσα ενός νεόκτιστου τριώροφου.
Μάλιστα, σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Ζαλόγγου με Επιδαύρου, όπου βρίσκεται το σπίτι, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει υπογραφές, θα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία έχει προσκληθεί η Δημοτική Αρχή Βόλου, με στόχο την απομάκρυνση της κεραίας.
Η ανακάλυψη της κεραίας έγινε από έναν γείτονα, τη Δευτέρα το πρωί και στη συνέχεια κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν από ανακοινώσεις, οι οποίες ήταν κολλημένες πάνω σε στύλους και δέντρα.
Η ύπαρξη της κεραίας έφερε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, γιατί βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις «Olympico» στην Αγία Άννα, όπου καθημερινά προπονούνται δεκάδες παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι ν” απομακρύνουν την κεραία με κάθε τρόπο, το τριώροφο ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης.
Πηγή:www.myvolos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου