Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Βόλο

Διονύσης Σταμάτης

40 κεραίες κινητής τηλεφωνίας περίπου, μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου δείχνει το πρόγραμμα Cell Towers για κινητά από το Google Play.

Με αυτό το εργαλείο μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να δεις που είναι εγκαταστημένες, σε ποια οικοδομικά τετράγωνα και οδούς, ποιοι αναλφάβητοι συμπολίτες μας σκορπούν τον καρκίνο στους γείτονες ίσως εν αγνοία τους αλλά τα 12 χιλιαρικάκια ευρώ που τσεπώνουν το χρόνο για ενοίκιο των ταρατσών τους είναι καλά την σήμερον κι ένα τσίπουρο στην υγειά των κορόιδων δεν βλάπτει.


Από το 2004 κάναμε αγώνες ενάντια στην ύπουλη τακτική των εταιριών κινητής
τηλεφωνίας- τότε ήταν 10 κεραίες, τώρα χάσαμε το μέτρημα- αλλά αυτές είναι πιο ισχυρές από την κάθε κυβέρνηση της συμφοράς που μας κυβερνάει πάντα μιας και τώρα με νόμο δεν απαιτείται η έγκριση της πολεοδομίας νόμος που πέρασε η συγκυβέρνηση ΝΔ-Πασοκ.

Έτσι ας προσευχηθούμε λοιπόν να μην είναι κάποια κεραία δίπλα μας διότι αν είναι ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον κλείσουν μέσα. Αν είναι κοντά εγώ θα γράψω τη διαθήκη μου για να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα…

ΥΓ. στις δίκες που έγιναν στο παρελθόν σύσσωμο το δικαστικό σώμα του Βόλου δικαίωσε τους πολίτες παρόλο που οι εταιρίες ‘φέρναν’ ειδικούς επιστήμονες(;) για να πείσουν το κοινό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

Πηγή: Voliotaki

1 σχόλιο: