Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αιτήσεις για εγκατάσταση νέων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Βόλο

Αίτηση για νέα κεραία και στην Νεάπολη  Καλλέργη 19. Αν αντιληφθείτε εργασίες εγκατάστασής κεραίας στην περιοχή αυτή ειδοποιήστε άμεσα την αστυνομία διότι η εγκατάστασή είναι παράνομη αφού στερείτε πολεοδομικής άδειας.


Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Βόλου και το σχετικό άρθρο της εφημερίδας Θεσσαλίας και του Ταχυδρόμου.

Δήμος Βόλου

13η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 13η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
...................................................................

18 Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό
Ορμυνίου 54 στο Δήμο Βόλου κατόπιν αίτησης της εταιρίας WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
19 Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Άλλη
Μεριά στο Δήμο Βόλου κατόπιν αίτησης της εταιρίας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.
20 Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση σταθμού βάσης και κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό
Καλλέργη 19 στην περιοχή Νεάπολη στο Δήμο Βόλου κατόπιν αίτησης της εταιρίας
COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.


Θεσσαλία
Ταχυδρόμος

Αιτήματα για εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

2014-06-03 - 10:48:13
Αιτήματα για εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίαςΣε Νεάπολη, Αλλη Μεριά και Ν. Δημητριάδα εξετάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου
Την τοποθέτηση τριών κεραιών κινητής τηλεφωνίας, στη Νεάπολη, στην Αλλη Μεριά και στη Νέα Δημητριάδα, πρόκειται να εξετάσει μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, που συνεδριάζει την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στη μία το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.
Το τριπλό αίτημα από τρεις διαφορετικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τα μέλη της επιτροπής καλούνται να εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι όπως αναφέρεται στις εισηγήσεις, η εγκατάσταση των κεραιών προβλέπεται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.
Προ μηνών, η συνοικία της Νεάπολης, είχε ξεσηκωθεί για κεραία κινητής τηλεφωνίας που εντοπίστηκε να λειτουργεί σε μικρή απόσταση από σπίτια, σχολικές μονάδες και την Εκκλησία στην περιοχή. Το αίτημα, αφορά σε κεραία που προβλέπεται να λειτουργήσει σε απόσταση περίπου 200 μ. από σχολεία και 220μ. απόν την Εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.
Αλλά και στην περίπτωση της Ν. Δημητριάδας, η κεραία που προβλέπεται να εγκαταστήσει η εταιρεία που αιτείται άδειας, χωροθετείται σε απόσταση 180μ. από δημοτικό σχολείο και 270μ. από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.
Σε ό,τι αφορά την κεραία στην Αλλη Μεριά, η θέση εγκατάστασης βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή, σε απόσταση 1.100 και 2.100 μ. αντίστοιχα από τις πλησιέστερες κατοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου